Nieuws

Nieuwsbrief, januari 2018

Onze Nieuwsbrief voor de maand januari is ook online te lezen. Via deze link kunt u de mailing bekijken; Klik hier.

 

Extra film op zaterdag 19 januari 15.00 uur
De vertoning van 12 januari 20.00 uur en 19 januari 20.00 uur is UITVERKOCHT. Daarom komt er op 19 januari 15.00 uur een extra vertoning. Maar wees er snel bij, Oldenzaal heeft héél veel QUEEN-fans!

BOHEMIAN RHAPSODY

Regie Bryan Singer | VK/ VS 2018 | 135 min | Genre: muzek, drama | Cast: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, e.a.

De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloed door kwaadwillende personen, een solocarrière te beginnen en de band te verlaten. Zonder de samenwerking met Queen lukt het niet zo goed, maar Freddie weet zich net op tijd voor Live Aid te verenigen met zijn bandleden. Terwijl hij aan aids lijdt, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek. Queen inspireert tot op de dag van vandaag de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers.